user_mobilelogo
  • IMG_0687.jpg
  • IMG_0776.jpg
  • voorpaginaGO2.jpg
  • test_website.png
  • BeFunky-photo.jpg
  • STRALENGLUNDER.gif

Kindercarnavalstoet - 1 maart 2013

Nu de nieuwbouw- en omgevingswerken eindelijk achter de rug zijn, konden wij de traditie weer opnemen om onze jaarlijkse kindercarnavalstoet te organiseren.

Op vrijdag 1 maart, rond 14.00 uur was het vertrek voorzien. Alle kinderen, van peuterklas tot 6de leerjaar, hadden zich hiervoor kleurrijk uitgedost. In de lagere school had elke klas zelfs een bijkomend carnavalsattribuut geknutseld : een grote strik, een gekke neus, een felle pruik, fantasierijke schoenen, een opvallende hoed, …

DSCN8574

Op kop van de stoet kondigde de Belleman van Temse op zijn eigen originele manier de komst van onze kinderen aan. Deze keer was er zelfs een Hulp-Belleman (Ignace De Meulenaere uit K2B) die mee voorop liep! Opvolging verzekerd dus …

DSCN8593

De carnavalsgroep “Ambiance Event on Tour” was aanwezig met hun carnavalswagen en zorgde voor de muzikale sfeer.

De afvaardiging van het Carnavalcomité van Temse bracht zelfs de echte prinsenwagen mee. De leerlingen van het 3de leerjaar mochten hierop meerijden in de stoet, een ervaring die hen zeker zal bijblijven.

DSCN8584

Er was ook een heel grote opkomst van ouders, grootouders, … die langs de kant mee konden genieten en voor de nodige sfeer zorgden. Een aantal ouders stapten zelfs mee in de stoet met buggy’s voor onze allerkleinsten.

DSCN8586

Op de foto’s kan je duidelijk zien dat iedereen heeft genoten, van klein tot groot … van jong tot oud(er). Dus … volgend jaar zijn we er zeker weer met de nodige carnavalssfeer!

DSCN8569

DSCN8571

Dank aan iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen aan dit succes!

Voor nog meer sfeerfoto’s kan je terecht op onze website www.vierklaver.be (Activiteiten in beeld) of op onze facebookpagina.