1 VLOT 

Wat mag je verwachten ? 

Je krijgt via de algemene vakken, zoals wiskunde, Nederlands, Frans én Engels een brede algemene vorming. De lessen worden gegeven in een uitnodigende leerrijke omgeving, waarbij in elk lokaal een smartboard en multimedia aanwezig is. 

Je gebruikt je tablet en daardoor worden de lessen gevarieerder en actiever gegeven. 

Tijdens de lessen worden er allerlei werkvormen gebruikt zodat je gestimuleerd wordt om zelfstandig, in groepjes ... leerstof te verwerken, en zo je leerkansen en talenten optimaal kan benutten. 

Naast deze brede basisvorming van 28 lesuren zijn er nog 4 extra uren met STEMprojecten, nl. 2 uur wetenschappelijk werk en 2 uur techniek. Tijdens deze STEMprojecten leer je wetenschappelijke, wiskundige, economische, sociale en praktische kennis toe te passen om te innoveren, bouwen, verbeteren, … om een probleem op te lossen, om processen te verbeteren, behelst de e van engineering.

 

Snap 2017-03-28 at 15.47.57.png

Azalealaan 101  -  9140 Temse  -  Telefoon: 03/771.08.84 Fax: 03/771.66.79  

E-mail algemeen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.