Bericht i.v.m. wafelverkoop

Onze school verkocht wafels ten voordele van de uitstappen van de leerlingen. Er konden wafeltjes besteld worden t.e.m. maandag 16 oktober. Deze wafels werden geleverd vanaf 26/10. We bedanken in de eerste plaats alle leerlingen die wafels verkochten en alle lieve kopers. De verkoopactie was immers een groot succes!

We hebben helaas gemerkt dat er nu in Temse jongeren (die ons niet bekend zijn) wafels verkopen in naam van onze school, maar voor eigen gewin. Ze hebben een brief bij die niet op het briefpapier van de school is gedrukt, maar wel ons logo bevat. In de brief staat ook een tikfout (Elfteling i.p.v. Efteling).

De school heeft met dit misbruik niets te maken. We hopen dat zo weinig mogelijk mensen slachtoffer worden van deze actie. Wie toch slachtoffer werd, kan zich wenden tot de politie. Zij zijn op de hoogte van deze feiten.

Onze leerlingen en personeelsleden werken hard en zetten zich op een fijne manier in voor de school en de maatschappij. Het kwetst ons bijzonder hard dat dit voorval ons werk oneer aandoet. 

Azalealaan 101  -  9140 Temse  -  Telefoon: 03/771.08.84 Fax: 03/771.66.79  

E-mail algemeen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.